Перебування віце президента та директора програм UAACE Олени Сайтз в Україні, робочі зустрічі, ознайомчі візити та зустрічі з колегами. Жовтень 2015 рік , Київ, Тернопіль, Черкаси

“Чудовий день пройшов в Ірпині у спілкуванні з колегою по ассоціаціі UAACE Дмитром Серебрянським – директором Науково-дослідний інститут фінансового права Національного Університету Державної Податкової Служби України, кандидатом економічних наук… Дякую керівнику Універсітета, ректору, пану Павлу Пашко за можливість презентації “.
Знайомтеся з університетом : http://asta.edu.ua/

Засідання ради директорів UAACE пройшло сьогодні на гостинному полі Тернопільського національного економічного університету ….
12033076_10203712705697711_13770149404623880_n

Зустріч і бесіда з студентами юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету надихнула  на оптимістичне бачення майбутнього України .. Говорили багато, запитання та розповіді, плани і програми на перспективу… Молодь чудова!

Східноевропейський універсітет в Черкасах! Відбулась презентація сторін – універсітету та україно американської асоціації працівників вищої школи ….щиро дякую пані Любові Шпак – ректору східноевропейського універсітету економіки та менеджменту за таку можливість. Плекаємо надію на співпрацю!