The Fulbright Teaching Excellence and Achievement

Фонд медіаграмотності в рамках програми Фулбрайта («Фулбрайт TEA») фінансується Державним департаментом США, Бюро з питань освіти та культури. Програма Фулбрайта була створена в 1946 році відповідно до законодавства, запровадженого колишнім сенатором США Дж. Вільямом Фулбрайтом з Арканзасу. Грант Фулбрайта призначається студентам, науковцям, викладачам та іншим фахівцям із США та іноземним громадянам для вивчення, викладання чи проведення досліджень. З моменту створення в 1946 р. Понад 370 000 «фулбрігарів» взяли участь у програмі Фулбрайта.

Програма “2020-2021” відзначатиме двадцять четвертий рік Програми вищої майстерності та досягнень (колишня програма “Нагорода за викладання майстерності”), третій рік програма буде відома як програма навчання майстерності та досягнень Фулбрайта, а другий рік – пропонують когорти медіаграмотності.

Викладачі номінуються для участі у когорті медіаграмотності програми Fulbright TEA на основі їх навчального досвіду, академічної підготовки, лідерства та професійного досвіду. Остаточний відбір викладачів когортної програми з медіаграмотності Fulbright TEA проводить Зарубіжна стипендійна колегія Дж. Вільяма Фулбрайта (FFSB). FFSB – це незалежна, призначена президентом комісія, яка несе відповідальність за нагляд за всіма програмами академічного обміну Фулбрайта.