Буковельська академічна школа BASS-2019 завершила свою роботу

Завершила свою роботу п’ята міжнародна навчально-тренінгова програма весняна Буковельська академічна школа BASS-2019 під назвою «Український освітній вимір в контексті інтеграції національної вищої школи до глобального академічного простору».

До роботи школи долучилося 70 представників закладів вищої освіти України, Молдови, Великобританії, Австрії, Німеччини, Канади, Італії, США та Японії.

Мета програми- аналіз передового міжнародного досвіду викладання іноземних мов, вивчення досвіду роботи університетів з іноземними студентами, ознайомлення з новими технологіями викладання в контексті сучасних викликів глобалізованого освітнього простору та запровадження результатів у закладах вищої освіти України.

Учасники програми задекларували своє переконання у прагненні великої частини українського суспільства і освітян долучитися до європейської та світової спільноти задля вирішення глобальних проблем і кризових ситуацій як в українській, так і в світовій освітянській практиці.

Лише скоординована співпраця з провідними світовими університетами та інтернаціоналізація освітніх програм дасть вагомі результати у подоланні сучасних глобальних освітніх і суспільних викликів.

Організаторами BASS-2019 стали Україно – Американська асоціація працівників вищої школи та Тернопільський національний економічний університет , зокрема кафедра іноземних мов. Модератор програми – завідувач кафедрою іноземних мов ТНЕУ доцент Л. Крайняк.

Спонсорами заходу виступили International Cultural Educational Association з США та Vistas Canada Edu з Канади.

Висловлюємо подяку спікерам програми, які взяли активну участь у роботі школи: проф. Б.Павлію (Японія), пану В.Шульзі ( Євро-атлантичні комунікації), проф. О.Михайленко-Блейон ( Канада), проф.О. Рибалкіній- Дейтлін (США), Андре Бьому ( Німеччина), Естер Декслер (Австрія), проф. Річарду Мілтону Гріну (Великобританія), проф. М. Жуку (Україна),волонтерам корпусу миру Глену Андерсону та Шону Хіксу (США).

Щира подяка всім учасникам школи, представникам провідних українських вузів з Києва, Сум, Одеси, Вінниці, Чернівців, Тернополя, а також гостям з Молдови.

Насичена професійна програма і чудовий відпочинок у Карпатах стали запорукою успіху! До наступних зустрічей в рамках міжнародних програм «Весняна Буковельська Академічна Школа» BASS!

Доступ до відеоматеріалів які проходили наживо.

http://bit.do/bass-2019-online